Yoni
Alternatieve Spiritualiteit Seksualiteit

Wat is een Yoni massage en hoe begin je eraan?

Voor degenen onder jullie die zich hebben afgevraagd wat een yoni-massage is, zou ik graag even de tijd willen nemen om diep in deze mysterieuze praktijk te duiken en met jullie te delen wat een yoni-massage precies is en hoe je een vagina masseert, op je partner of op jezelf. Volg de instructies in deze yoni-massagehandleiding om enkele tips te leren om je te helpen deze orgastische vagina-massagetechniek onder de knie te krijgen en bekijk onze onderstaande infographic.

Wat is Yoni-massagetherapie?

Yoni MassageIn de praktijk van tantra is een echte yoni-massage het ritueel van erotische connectie tussen een man en een vrouw of twee vrouwen, waarbij de nadruk ligt op het masseren van de delen van een vagina die bekend staan ​​als het yoni-gebied. Yoni wordt in het Sanskriet gedefinieerd als vagina die kan worden geïnterpreteerd als een heilige ruimte. Traditioneel masseert een yoni-beoefenaar zorgvuldig de vulva en vagina terwijl de ontvanger ademhalingsoefeningen uitvoert. Het idee is dat zowel mentale als fysieke spanningen worden opgeheven, wat leidt tot het genieten van de delicate, maar betoverende tantrische aanrakingen van een andere man of vrouw. Orgasme is niet verplicht, maar een welkome bijwerking!

De omgeving instellen voor je yoni massage

Tantra is een holistische praktijk en gaat niet alleen over seks en orgasme – het gaat om de reis. Dus voordat de eigenlijke yoni-massage wordt uitgevoerd en elke intieme aanraking plaatsvindt, is het belangrijk om een ​​meegaande sfeer te creëren om je geest en lichaam voor te bereiden, volledig te ontspannen en stress los te laten. Zet de temperatuur op een aangenaam niveau. Zet een kachel aan als het te koud is of laat wat frisse lucht binnen als het te benauwd en warm is. Creëer sfeer met wat sfeerverlichting. Dim het licht een beetje of gebruik een geurkaars om de zintuigen te prikkelen. Speel wat rustgevend en romantisch. Creëer een sexy sfeer en wordt dartel door naar muziek te gaan.

Zorg voor volledige privacy. Je wilt niet gestoord worden door gasten, kamergenoten of kinderen, dus zorg ervoor dat je een rustige privéruimte kiest. Bereid je geest voor. Traditionele yoni-massage is een spirituele oefening, dus het voorbereiden van je geest door middel van meditatieve ademhalingsoefeningen zal je ervaring verbeteren. Bereid je lichaam voor. Voel je op je best door ervoor te zorgen dat zowel jij als je partner schoon zijn en dat eventuele vingernagels mooi zijn getrimd. Indien je gebruik wil maken van speeltjes, kies dan voor een kwalitatieve kristallen yoni stick, zeker niet voor een vibrator! Op deze website vind je een mooie selectie kwalitatieve yoni sticks die we kunnen aanraden.

Yoni Massage Foto

Begin samen te ademen

Ademhaling staat centraal in de kunst van tantra en authentieke yoni-massage. Het kan je in staat stellen om zowel mentale als fysieke spanning volledig en vrij los te laten (daar beneden). Het kan je ook in staat stellen om beter contact te maken met je partner. Dit zal je ervaring met yoni-massage enorm verbeteren en je in staat stellen om alle spirituele en therapeutische voordelen in je op te nemen, dus het mag niet over het hoofd worden gezien. De volgende yoni-ademhalingstechniek is ontworpen om bloed in de vagina te zuigen, waardoor uw yoni-massage wordt verrijkt:

  • Begin door rechtop tegenover elkaar te zitten
  • Adem samen heel diep uit en concentreer de energie in de buikstreek
  • Sluit de mond en adem zachtjes in door de neusgaten
  • Houdt de adem zeven seconden in en blijf synchroon met je partner
  • Adem gedurende acht seconden volledig uit door de mond en onderbuik
  • Herhaal de oefening nog drie keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *